نسخه پیش نمایش ویندوز ۱۰ تاکنون یک میلیون کاربر را در برنامه مشاوره و دریافت بازخورد مایکروسافت قرار داده و علاوه بر آن ده‌ها هزار نفر نیز در نظرسنجی Uservoice ویندوز شرکت داشته‌اند.روزهای اخیر این نظرسنجی سمت و سوی جالبی به خود گرفته و خیل عظیمی از رأی دهندگان ایرانی یک خواسته مشترک را در آن مطرح کرده‌اند؛ پشتیبانی بیشتر ایرانی‌ها از سوی مایکروسافت!http://www.heseaval.com/news_images/201407/3489f456-482a-40c9-a7c3-5e81b858f080.jpg

تام وارن دو روز پیش در یک مقاله، ۱۰ درخواستی که بیشترین رأی را در این نظرسنجی به خود اختصاص داده با ذکر توضیحاتی در وبسایت معتبر The Verge درج کرد. یکی از درخواست‌هایی که کاربران بسیاری خواهان افزودن آن به ویندوز ۱۰ بودند تقویم فارسی بود.

پس از انتشار این مقاله آمار درخواست کاربران برای افزودن این ویژگی و همچنین راه اندازی ویندوز استور برای کاربران ایرانی به شکل عجیبی بالا رفته است. اتفاقی که احتمالا به دلیل ترجمه این مقاله و یا به نوعی خبر یافتن کاربران ایرانی از این نظرسنجی بوده است.

microsoft-iran-1

ایران کشوری هشتاد میلیون نفری است و اگر تاکنون مایکروسافت نتوانسته به نوعی به بازار ایران راه پیدا کند، احتمالا این نظرسنجی مورد توجه جدی ردموندی ها قرار خواهد گرفت.

ایرانی‌ها در گذشته بارها از محدودیت‌های ایجاد شده توسط مایکروسافت گله‌مند بوده‌اند. به اعتقاد نویسنده وبسایت مشهور TechCrunch اگر مایکروسافت توانسته بود درخواست‌های پیشین را به نوعی نادیده بگیرد، نادیده گرفتن نظرسنجی این روزها بسیار دشوار است.

اینکه مایکروسافت با این درخواست چه خواهد کرد، هنوز مشخص نیست. نویسنده TechCrunch تقاضای اظهارنظری رسمی از سوی مایکروسافت در مورد درخواست ایرانی‌ها داشته که البته این شرکت هنوز پاسخی برای وی ارسال نکرده است.

مایکروسافت در مورد برنامه دریافت بازخوردهای خود در مورد ویندوز ۱۰ بسیار روشن عمل کرده و بارها از اهمیت بسیار بالای این درخواست‌ها سخن گفته است.

شاید دیگر درخواست ایرانی‌ها مبنی بر داشتن یک “ویندوز استور ایرانی” چندان رابطه مستقیمی با ویندوز ۱۰ یا ویندوزهای قدیمی نداشته باشد، اما خبر خوبی برای مایکروسافت است. این شرکت از کمبود توسعه‌دهنده رنج می‌برد و افزودن توسعه‌دهنده‌های ایرانی عاشق ویندوز می‌تواند تأثیر خوبی بر پلتفرم به هم پیوسته جدید مایکروسافت داشته باشد.

البته باید این نکته را نیز در نظر داشت که وجود یک فروشگاه ویندوز مستلزم مقدمه‌هایی است که هنوز ابتدایی‌ترین آنها یعنی عدم وجود تحریم چنین خواسته ای را در حد آرزو نگه می‌دارد.

به گزارش بخش فارسی رادیو بین المللی چین  ، پاسخ مایکروسافت به این درخواست کاربران ایرانی اینگونه بوده است :

در پی درخواست کاربران ایرانی ، مایکروسافت مجبور است تا در چهار چوب قوانین خود این خدمات را برای کاربران ایرانی فراهم کند اما با توجه به تحریم های ایالات متحده آمریکا بر علیه ایران ، این خواسته در مدت زمان کوتاه فراهم نخواهد شد.

لازم به ذکر است هنوز هیچ منبع رسمی از سوی مایکروسافت این خبر را تایید نکرده و ما تنها گفته های سایت منبع را بازتاب داده ایم.

منبع :TechCrunch

نظر شما در مورد این اقدام مایکروسافت چیست؟